falpanel

Arabic – a fal művészete

wall design wall design wall design Egy igazán különleges, 3D-s falburkolati rendszerrel jelentkezünk, amely nem csak formájában, de a felhasznált anyagokban is egyedülálló. A fa, a fém és a porcelán együtt jelenik meg az arabeszk mintákkal díszített falpaneleken. Bizonyos paneleink gyöngyház vagy bőr felületűek.
A dekoratív, szoborszerű megjelenés, a míves kidolgozású, festett porcelán és lézervágott fém rátétek varázslatos, keleti hangulatot teremtenek.
Kérje árlistánkat!

A 3D panelek felhasználása

Az ARABIC falburkolati rendszer, arabeszk motívumai által, egyedi díszítő eleme lehet:
 • magán lakások belső tereinek (nappali, hálószoba, előtér),
 • szállodai recepcióknak, éttermeknek és vendégszobáknak ,
 • könyvtáraknak,
 • színházak, hangversenytermek, múzeumok előcsarnokainak,
 • irodaházaknak,
 • kórházaknak és minden olyan belső térnek, ahol különleges hangulatot szeretnénk elérni.

 • Az Arabic falpanel megalkotását a marokkói, arabeszk motívumok ihlették. A dekoratív minták modern és klasszikus enteriőrökben is alkalmazhatóak. Egy-egy motívum különböző, plusz díszítő elemekkel (fém illetve porcelán plakettekkel) is rendelhető, így további variációk is létrehozhatók a mintákból.

  ARABIC ART 101, ART 102 és ART 103 falburkolat

  A 100-as sorozatú 3D-s falpanelek, elegáns, dió furnérozásúak.
  A panelek arab ornamentikájú, áttört fém lemezekkel és arany valamint platina festéssel ellátott, porcelán plakettekkel díszítettek.
  arabic design
  Az arabeszk "virág" motívum három különböző formában rendelhető. Az ART 101 porcelán rátéttel, az ART 102 porcelán és fém rátéttel, míg az ART 103 rátét nélküli kivitelű. Ez a három elem egymással variálható, így különböző falfelületek alakíthatóak ki. A leghatásosabb a gazdagon díszített Art 102-ből létrehozott falburkolat, hiszen itt a teljes falfelület, gazdagon díszített. wall design
  Kérje árlistánkat! wall design

  A porcelán elemek arany és platina színben és három különböző (matt és fényes) motívummal rendelhetőek.
  wall design
  wall design

  Fém rátétek az ARABIC Art 102 falpanelen
  A fém rátétek szintén választhatóak, 4 különböző mintával készülnek és a porcelán elemekhez igazodva, arany vagy króm felülettel rendelhetőek.
  wall design

  ARABIC ART 201 falpanel

  Ezt a falburkolatot az arabeszk "kapu motívum" ihlette. A bükk furnérozású, elegáns falpanel a modern terekben is dekoratív kiegészítő lehet. Mindegyik falburkolatnál igaz, hogy mennyezetbe vagy padlóba süllyesztett világítással még drámaibb hatás érhető el.

  wall design

  ARABIC ART 301 és 302 falburkolat

  A hatszögletű, áttört falburkolat különlegessége, hogy az áttört részek mögött látszik a fal eredeti színe, így ennek előzetes festésével (pl. kobalt kék falfestés), további variációk alkothatók. A porcelán kiegészítők ennél az elemnél szintén hatszögletűek és az arab színvilágból merítve, kobaltkék motívummal vannak ellátva. wall design fal design
  Kérje árlistánkat!


  ARABIC ART 401 és 402 falburkolat

  Igazi különlegességnek számít a bőr hatású és a gyöngyház bevonatú falpanel. A 3D-s, gyémánt forma a modern belsőépítészet hatásos kiegészítője lehet. A burkolatok külön külön, de akár kombinálva is alkalmazhatóak.
  Az extravagáns, luxus hangulatot kedvelőknek az Art 402-es bőr felületű panelt ajánljuk, míg a csillogást és a pompát leginkább az ART 401-es falburkolat személyesíti meg. Megvilágítva, mindkét falburkolat hangsúlyos eleme lehet a térnek.
  art wall design art wall design
  art wall design


  Tervezők:
  Salacz Dénes okl. faipari mérnök
  Ruby Andrea designer

  Keressen minket bizalommal!
  Kérje árlistánkat!