luxus bútor

Design tervezés: Ruby Andrea enteriőrtervező

Vékeményem szerint a harmónia és a szépség nem elválasztható egymástól és hiszem, hogy az a tér ami harmónikus, az megnyugtató is egyben. Ezeken a helyeken otthon érezzük magunkat.
Hiszek az impresszió és az érzelmek erejében. Úgy vélem a bútortervezés és az enteriőr tervezés is akkor gyakorol hatást a szemlélőre ha érzelmet sugároz, ha a lelket is megérinti.
A SANTA MARIA yacht bútorok a legkedvesebb munkáim közé tartoznak! Remélem akik az otthonunkban vagy irodájukban tudhatják, azoknak is oly sok örömet fognak okozni, mint nekem a tervezés alatt!

Életem és pályám címszavakban:
A Janus Pannonisu Tudomány Egyetemen hallgattam művészet- és művelődéstörténetet, de már előtte is a kreativitás és az alkotás foglalkoztatott. Tanultam hotelmenedzsmentet, idegenforgalmat, nemzetközi marketinget, majd bútor- és enteriőr tervezést. Ma már úgy látom, hogy a szakmán kívüli tanulmányaim is nagyon hasznos évek voltak, hiszen enteriőr és bútortervezőként is gyakran kerülök olyan szituációba, ahol szükségem van ezekre az ismeretekre.
Több, mint 10 éve dolgozom designerként és még mindig elvarázsol a munkám. A tervezés olyan, mint amikor megvalósulnak az álmaink.

Gyártástervezés: Salacz Dénes okl. faipari mérnök

Hitem szerint a funkció és a forma csak együtt tud létezni. Egymás nélkül mindkettő kevés, itt valóban igaz, hogy 1+1>2.
Több mint 15 éve igazgatom cégünket, ennek ellenére ma is a gyártástervezési feladatok amik leginkább örömmel töltenek el, ez a hobbim. A papíron megálmodott bútorok a megvalósulásig hosszú utat járnak be, itt találkozunk azokkal a műszaki problémákkal amik megoldása kihívás és öröm is egyben.

Életem és pályám címszavakban:
A Budapesti Műszaki Egyetemen villamosmérnöknek tanultam, de úgy éreztem a kreativitásom nem tud villamosmérnökként kibontakozni, így a Soproni Faipari Egyetemre jelentkeztem át ahol okleveles faipari mérnöki diplomát szereztem. Később a vállalkozáshoz kapcsolódóan gazdasági ismereteimet bővítettem és posztgraduális képzés keretében elvégeztem a European Business School manager szakát. Néhány éve cégünk az országban elsőként vezette be az IMOS CAD - CAM rendszert, ennek programozása ismét új lehetőséget teremtett a gyártástervezés fejlesztésében.
A SANTA MARIA yacht bútorok nagyon közel állnak hozzám. Nem csak a tervezéssel töltött hosszú idő miatt, hanem mert én magam is a tenger és a hajók szerelmese vagyok. Kívánom Önnek, hogy a SANTA MARIA bútorok által otthonában is érezze a tenger és a hajózás élményét!
Hiszem, hogy a munkába fektetett energia nem vész el és aki szenvedéllyel végzi a fealdatait az boldog ember az életben.